1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Watch Series SE GPS – 40MM fiyatı – 2024

Bim Watch Series SE GPS – 40MM   fiyatı – 2024

Bim aktüel ürünlerinde Uygulamaya Özel Aktüel kataloğunda Watch Series SE GPS – 40MM ürünü için fiyat ve diğer ayrıntılar altta bulmak mümkün…

Bim Uygulamaya Özel Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Uygulamaya Özel Aktüel ürünlerinden biri de Watch Series SE GPS – 40MM .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Watch Series SE GPS – 40MM ürününü gerçekten de ucuza mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Watch Series SE GPS – 40MM Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Watch #Series #GPS #40MM ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 4.499,00 TL

Tarih: 2024-05-10 11:18:07

Watch Series SE GPS – 40MM detayları:

Teknik özelliklerÜrün
Tipi: Akıllı Saatİşlemci: 64 bit çift çekirdekli
işlemciye sahip s5 SIPİşletim Sistemi:
İOSUyumlu işletim sistemi:
iOSBluetooth: EvetNFC (Yakın Alan)
Desteği: HayırEkran/kontrol Ekran: LTPO Oled
Retina EkranEkran boyutu(cm): 40 cmÇözünürlük
yüksekliği: 324 pixelsGüç kaynağıBatarya
Tipi: Lityum İyon PilBatarya Ömrü: 18 Saate
kadarBatarya Kapasitesi: 32 mAh
Kutu İçeriği: Saat , Şarj
Kablosu, Kullanım Klavuzu
2 yıl Apple Türkiye garantisi
altındadır

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylece geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Watch Series SE GPS – 40MM tam olarak Uygulamaya Özel tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin seri bir şekilde tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim uygulamaya özel ürünler nedir?

Bim tarafından sadece Bim mobil uygulaması tarafından satın alınabilen ürünler, Bim Uygulamaya Özel ürünler olarak lanse edilmektedir. Bu ürünleri sahip olabilmek için Bim tarafından mobil cihazlar için hizmete sunulan mobil uygulamayı mobil uygulama uyumlu bilgisayarınıza kurarak ürünleri satın alabilirsiniz.

Bim saat kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaçta kapanıyor?

Bim marketler zinciri akşam ne zaman kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da müşteri alımını durdurmaktadır.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin tam olarak açılımı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için kiralık bir yerinizin olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer gösterebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim bayilik sağlamıyor, marketleri yalnızca kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir