1. Anasayfa
  2. Blog

Bim Kuru Kayısı 250 g fiyatı – Ramazan 2024

Bim Kuru Kayısı   250 g  fiyatı – Ramazan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 2024 Ramazan özel kataloğunda Kuru Kayısı 250 g ürünü için fiyat ve diğer bilgiler aşağıda yer alıyor…

Bim 2024 Ramazan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Ramazan özel Aktüel ürünlerinden biri de 250 g Kuru Kayısı .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Kuru Kayısı ürününü gerçekten de uygun fiyata mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Kuru Kayısı Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Kuru #Kayısı ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 69,50 TL

Tarih: 2024-04-03 23:43:03

Kuru Kayısı detayları:
250 g

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini mutlaka takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylelikle geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Kuru Kayısı 250 g tam olarak 2024 Ramazan özel fiyatları ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından satın alabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin az miktarda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri sabah kaçta açılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim akşam ne zaman kapatılıyor?

Bim marketler zinciri akşam ne zaman kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da müşteri alımını durdurmaktadır.

Bim uzun adı nedir?

Bim marketlerinin bilinmeyen uzun adı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim açmak için gerekenler?

Bim market açabilmek için kiralik bir iş yerinizin olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer kiralayabilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim bayilik vermiyor, marketleri yalnızca kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir