1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Adventure Termos 1 lt fiyatı – 2024

Bim Adventure Termos 1 lt   fiyatı – 2024

Bim aktüel ürünlerinde Uygulamaya Özel Aktüel kataloğunda Adventure Termos 1 lt ürünü için fiyat ve diğer bilgiler burada bulunuyor…

Bim Uygulamaya Özel Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ayrıca indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Uygulamaya Özel Aktüel mamullerinden biri de Adventure Termos 1 lt .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Adventure Termos 1 lt ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Adventure Termos 1 lt Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Adventure #Termos ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 999,00 TL

Tarih: 2024-04-16 12:20:50

Adventure Termos 1 lt detayları:
Ömürboyu garantili

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sürekli takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Adventure Termos 1 lt tam olarak Uygulamaya Özel tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından temin edebilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin limitli olarak mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin seri bir şekilde tükenebildiğini unutmayın. İşte bu sebeple çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim uygulamaya özel ürünler nedir?

Bim tarafından yalnızca Bim mobil app tarafından satın alınabilen ürünler, Bim Uygulamaya Özel ürünler olarak dile getirilmektedir. Bu ürünleri sahip olabilmek için Bim tarafından mobil cihazlar için hizmete sunulan mobil uygulamayı mobil uygulama uyumlu bilgisayarınıza yükleyerek ürünleri satın alabilirsiniz.

Bim sabah kaçta açılmakta?

Bim marketler zinciri kaç gibi açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim akşam ne zaman kapatılıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da müşteri alımını durdurmaktadır.

Bim neyin kısaltmasıdır?

Bim marketlerinin bilinmeyen uzun adı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için kiralık bir yerinizin olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer kiralayabilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Kısacası Bim franchise vermemektedir, marketleri yalnızca kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir