1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü fiyatı – 2024

Bim Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü   fiyatı – 2024

Bim aktüel ürünlerinde Uygulamaya Özel Aktüel kataloğunda Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü ürünü için fiyat ve diğer detaylar altta bulunuyor…

Bim Uygulamaya Özel Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Uygulamaya Özel Aktüel mamullerinden biri de Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü .

Hep uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü ürününü gerçekten de ucuza mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü Bim’de kaç para?

Aradığınız #Terre #DHermes #Edt #Erkek #Parfümü ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 2.799,00 TL

Tarih: 2024-04-16 12:03:29

Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü detayları:

Ağaçların sıcaklığı ve yoğunluğu, Benzoin’in
yumuşaklığı ve Shiso bitkisinin pırıltısı ile birleşiyor.
Terre d’Hermès, insanın yeryüzüyle olan ilişkisinin
öyküsünü, onun doğayla ve öğeleriyle mütevazı ve uyumlu diyaloğunu anlatıyor.
Terre d’Hermes, insanı kökenine, yaratıcı gücünün kaynaklarına bağlayan
parfümdür.

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sürekli takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve gelecek haftanın Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Terre DHermes Edt 50 ml Erkek Parfümü tam olarak Uygulamaya Özel tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından temin edebilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin çok çabuk tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim uygulamaya özel ürünler nedir?

Bim tarafından sadece Bim mobil uygulaması tarafından satın alınabilen ürünler, Bim Uygulamaya Özel ürünler olarak lanse edilmektedir. Bu ürünleri sahip olabilmek için Bim tarafından mobil cihazlar için hizmete sunulan mobil uygulamayı telefonunuza indirerek ürünleri satın alabilirsiniz.

Bim sabah kaçta açılmakta?

Bim marketler zinciri kaç gibi açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim akşam kaçta kapatılmakta?

Bim marketler zinciri kaç gibi kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da satış yapmamaktadır.

Bim anlamı nedir?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim herkes açabilir mi?

Bim market açabilmek için kiralik bir iş yerinizin olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim bayilik sağlamıyor, marketleri sadece kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir