1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Mini Kornet 280 g fiyatı – 23 nisan 2024

Bim Mini Kornet    280 g  fiyatı – 23 nisan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 23 Nisan Salı kataloğunda Mini Kornet 280 g ürünü için fiyat ve diğer detaylar altta yer alıyor…

Bim 23 Nisan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 23 Nisan Aktüel öğelerinden biri de 280 g Mini Kornet .

Hep uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Mini Kornet ürününü gerçekten de uygun fiyata mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Mini Kornet Bim’de kaç para?

Fiyatını bilmek istediğiniz #Mini #Kornet ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 120,00 TL

Tarih: 2024-04-19 12:04:35

Mini Kornet detayları:
280 g   Çikolatalı

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve gelecek haftanın Bim aktüel ürünlerini hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Mini Kornet 280 g tam olarak ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından satın alabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim sabah ne zaman açılıyor?

Bim marketler zinciri sabah kaçta açılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaç gibi kapanıyor?

Bim marketler zinciri kaç gibi kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin bilinmeyen uzun adı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim mağazası açmak için ne gerekiyor?

Bim market açabilmek için Bim’e uygun büyük bir dükkanınızın olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer önerebilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Diğer bir değişle Bim bayilik sağlamıyor, marketleri sadece kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir