1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Mandal Toka fiyatı – 23 nisan 2024

Bim Mandal  Toka   fiyatı – 23 nisan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 23 Nisan Salı kataloğunda Mandal Toka ürünü için fiyat ve diğer detaylar altta yer alıyor…

Bim 23 Nisan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 23 Nisan Aktüel mamullerinden biri de Mandal Toka .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Mandal Toka ürününü gerçekten de ucuza mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Mandal Toka Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Mandal #Toka ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 49,00 TL

Tarih: 2024-04-16 01:40:37

Mandal Toka detayları:

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylelikle geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Mandal Toka tam olarak ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından temin edebilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin az miktarda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin seri bir şekilde tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim sabah kaçta açılmakta?

Bim marketler zinciri sabah kaçta açılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim akşam ne zaman kapatılıyor?

Bim marketler zinciri kaç gibi kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim uzun adı nedir?

Bim marketlerinin tam olarak açılımı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için Bim’e uygun büyük bir dükkanınızın olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim franchise vermiyor, marketleri sadece kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir