1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Lavel Stereo Hoparlör fiyatı – 2024

Bim Lavel Stereo Hoparlör   fiyatı – 2024

Bim aktüel ürünlerinde Uygulamaya Özel Aktüel kataloğunda Lavel Stereo Hoparlör ürünü için fiyat ve diğer detaylar altta bulmak mümkün…

Bim Uygulamaya Özel Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Uygulamaya Özel Aktüel öğelerinden biri de Lavel Stereo Hoparlör .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Lavel Stereo Hoparlör ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Lavel Stereo Hoparlör Bim’de kaç para?

Aradığınız #Lavel #Stereo #Hoparlör ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 379,00 TL

Tarih: 2024-04-16 11:47:12

Lavel Stereo Hoparlör detayları:

USB ile çalışan stereo hoparlörlerSes çıkış
cihazı bağlantısı için 3,5 mm jak fişi ve BluetoothKulaklık jakı dahil
pratik ön kontrol paneliSürekli renk döngüsüne sahip çok renkli LED
aydınlatma (devre dışı bırakılabilir)Koruyucu metal ızgaralarLED durum
göstergesiKaymaz tutuş için yumuşak köpük ayaklarÇıkış gücü (RMS): 10W,
20W tepe gücü
2 yıl garanti.

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylelikle geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Lavel Stereo Hoparlör tam olarak Uygulamaya Özel tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. İşte bu sebeple çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim uygulamaya özel ürünler nedir?

Bim tarafından yalnızca Bim mobil app tarafından satın alınabilen ürünler, Bim Uygulamaya Özel ürünler olarak anılmaktadır. Bu ürünleri satın alabilmek için Bim tarafından mobil cihazlar için hizmete alınan mobil uygulamayı mobil uygulama uyumlu bilgisayarınıza indirerek ürünleri satın alabilirsiniz.

Bim sabah ne zaman açılıyor?

Bim marketler zinciri kaç gibi açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaç gibi kapanıyor?

Bim marketler zinciri akşam kaçta kapatılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim anlamı nedir?

Bim marketlerinin tam olarak açılımı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim mağazası açmak için ne gerekiyor?

Bim market açabilmek için kiralik bir iş yerinizin olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer önerebilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Uzun lafın kısası Bim bayilik sağlamıyor, marketleri yalnızca kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir