1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga 151 g fiyatı – Bayram 2024

Bim Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı  Nuga   151 g fiyatı – Bayram 2024

Bim aktüel ürünlerinde 2024 Bayram özel kataloğunda Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga 151 g ürünü için fiyat ve diğer ayrıntılar altta bulunuyor…

Bim 2024 Bayram Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Ramazan Bayramı özel Aktüel öğelerinden biri de 151 g Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga .

Her zaman uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Fındık #Dolgulu #Fındık #Parçalı #Sütlü #Çikolatalı #Nuga ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 59,50 TL

Tarih: 2024-04-06 20:49:24

Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga detayları:
151 g

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini mutlaka takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Fındık Dolgulu ve Fındık Parçalı Sütlü Çikolatalı Nuga 151 g tam olarak 2024 Ramazan bayramı özel fiyatları ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından temin edebilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin az miktarda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim kaç gibi açılıyor?

Bim marketler zinciri kaçta açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim saat kaçta kapatılıyor?

Bim marketler zinciri kaçta kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kapatılmaktadır.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin bilinmeyen uzun adı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim açmak için gerekenler?

Bim market açabilmek için kiralık bir yerinizin olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer gösterebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim bayilik sağlamıyor, marketleri yalnızca kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir