1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4448133 numara kime ait, arayan kim?

4448133 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizi de 4448133 no’su arıyorsa burada telefon numaranızı çeviren telefon nosunun sahibinin kim olduğuna değğin bildirimler bulunuyorsa alttan okuyabilirsiniz.

Bu telefon nosunun yazılışı: dört yüz kırk dört – sekiz – yüz otuz üç

444 81 33 olarak sizi çaldıran telefon nosunun niye aradığını öğrenmek istiyorsanız bildirimlera bakabilir, sizin bilginiz bulunuyorsa diğer kullanıcılara destek olmak için aşağıda ki değerlendirme alanından paylaşabilirsiniz.

4448133 Numarası arayan kim?

Dolandıranların en büyük taktikleri ne?

1- Bilmediğiniz numaralardan arayıp size kendini “Banka görevlisi” gibi tanıtıp sizden para isteyenlere, adınızın terör örgütü listesine karıştığına değğin şeyler söyleyenlere kulak vermeyiniz. Hakim gibi kişiler gizli no’dan aramazlar. Daha doğrusu hiç aramazlar genel olarak adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik isteyiniz)

2- Yabancı numaradan arayıp: “banka hesabınızdan 3 kişiye eft yapılmış bilginiz dahilinde mi? şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor” gibi cümleler ile sizi kandırmaya -aldatmaya çalışanlara karşı Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle beraber bu işyerinden tv aboneliği de tanımlanmış ama kurulmamış. Bunu da takdim edelim mi gibi sözlere inanmayınız.

4- Sizi ufak ufak çaldırıp kapatan numaraları geri aramayınız. Amaçları büyük olasılıkla sizin onları geri aramanız.

4448133 numara kime ait?

İşte önceden aranmış olan insanlardan sizi arayan numara olan 4448133 hakkında ki bildirimlerı…

Değerlendirme yoksa siz altta bulunan yorum bölümünden lütfen yazınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir