1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4444300 numara kime ait, arayan kim?

4444300 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizleri de 4444300 no’su aramaktaysa burada telefon numaranızı çeviren neden arandığınıza değğin bildirimler bulunuyorsa altta ki içerikten okuyabilirsiniz.

Bu tel nosunun yazılışı: dört yüz kırk dört – dört – üç yüz

444 43 00 olarak sizi çaldıran tel nosunun kim tarafından kullanıldığı öğrenmek için bildirimlera bakabilir, eğer biliyorsanız diğer kullanıcılara yardımcı olmak için altta ki görüş bölümünden paylaşabilirsiniz.

4444300 Numarası neden arıyor?

Nasıl dolandırıyorlar?

1- Bilmediğiniz numaralardan arayıp size kendini “gazeteci” gibi tanıtan sizden para isteyenlere, adınızın kara işler listesine karıştığına değğin şeyler söyleyenlere itibar etmeyiniz gazeteci gibi kişiler gizli no’dan aramazlar. Daha doğrusu pek aramazlar genelde adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik isteyiniz)

2- Aşina olmadığınız numaradan arayıp: “banka hesabınızdan başka kişilere eft yapılmış haberiniz var mı? şifrenizi değiştirmeniz lazım” gibi cümleler ile sizi dolandırmaya çalışanlara karşı temkinli olunuz. Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle beraber bu işyerinden tv aboneliği de tanımlanmış lakin kurulmamış. Bunu da gibi sözlere inanmayınız.

4- Sizi ufak ufak çaldırıp kapatan numaraları geri çaldırmayınız. Amaçları zaten sizin onları geri aramanız.

4444300 arayan numara kim?

İşte daha önce arananlardan sizi arayan tel no olan 4444300 için kullanıcı bildirimlerı…

Değerlendirme yoksa siz altta bulunan yorum bölümünden lütfen bildiriniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir