1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4442373 numara kime ait, arayan kim?

4442373 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizleri de 4442373 no’su aramaktaysa burada telefon numaranızı çeviren neden arandığınıza değğin değerlendirmeler bulunuyorsa aşağıda okuyabilirsiniz.

Bu telefon nosunun yazılışı: dört yüz kırk dört – iki – üç yüz yetmiş üç

444 23 73 olarak sizi arayan telefon nosunun kim tarafından kullanıldığı öğrenmek istiyorsanız değerlendirmelera bakabilir, siz biliyorsanız diğer kullanıcılara destek olmak için aşağıda ki görüş alanından paylaşabilirsiniz.

4442373 Numarası neden arıyor?

Dolandırıcıların en büyük taktikleri neler?

1- Görmediğiniz numaralardan arayıp size kendini “Memur” gibi takdim edip göstererek sizden para isteyenlere, adınızın terör örgütü listesine karıştığına değğin şeyler söyleyenlere inanmayınız. Bankacı gibi kişiler gizlenmiş no’dan aramazlar. Daha doğrusu pek aramazlar genelde adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik isteyiniz)

2- Görmediğiniz numaradan arayıp: “banka hesabınızdan 3 kişiye eft yapılmış haberiniz var mı? şifrenizi değiştirmeniz lazım” gibi cümleler ile sizi dolandırmaya çalışanlara karşı Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle beraber şu firmadan tv aboneliği de tanımlanmış ama kurulmamış. Bunu da takdim edelim mi gibi sözlere aldırış etmeyiniz.

4- Sizi kısa kısa çaldırıp kapatan numaraları geri aramayınız. Amaçları büyük olasılıkla sizin onları geri aramanız.

4442373 numarası kimin?

İşte aranan kişilerden sizi arayan telefon no olan 4442373 için değerlendirmeleri…

Yorum yoksa siz alttaki yorum bölümünden lütfen yazınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir