1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4442358 numara kime ait, arayan kim?

4442358 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizi de 4442358 nosu aramaktaysa burada telefon numaranızı çeviren kim tarafından arandığınıza ilişikin içerikler mevcutsa altta ki içerikten inceleyebilirsiniz.

Bu tel no’nun yazılışı: dört yüz kırk dört – iki – üç yüz elli sekiz

444 23 58 olarak sizleri arayan tel no’nun niye aradığını öğrenmek için bildirimlera göz atabilir, sizin bilginiz mevcutsa diğer kullanıcılara yardımcı olmak için aşağıda ki görüş yerinden paylaşabilirsiniz.

4442358 no’su arayan kim?

Dolandırıcıların en büyük taktikleri neler??

1- Şüphelendiğiniz numaralardan arayıp size kendini “Bankacı” gibi tanıtıp sizden para isteyenlere, adınızın terör örgütü listesine karıştığına ilişikin şeyler söyleyenlere itibar etmeyiniz Polis gibi kişiler şahsi numaradan aramazlar. Daha doğrusu genel olarak aramazlar genelde adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik isteyiniz)

2- Yabancı numaradan arayıp: “banka hesabınızdan başka birine eft yapılmış haberiniz var mı? şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor” gibi cümleler ile sizi dolandırmaya çalışanlara karşı dikkatli olunuz. Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle beraber bu şirketten tv aboneliği de mevcut lakin kurulmamış. Bunu da kuralım mı gibi sözlere aldırış etmeyiniz.

4- Sizi az az çaldırıp kapatan numaraları geri aramayınız. Amaçları büyük ihtimalle sizin onları geri aramanız.

4442358 no’su neden arar?

İşte aranan kişilerden sizi arayan telefon numarası için 4442358 için atılan bildirimler…

Değerlendirme mevcut değilse siz aşağıdaki yorum bölümünden lütfen bildiriniz.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir