1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4441100 numara kime ait, arayan kim?

4441100 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizleri de 4441100 nosu arıyor ise burada telefon numaranızı çeviren kim tarafından arandığınıza konusunda değerlendirmeler bulunuyorsa aşağıda okuyabilirsiniz.

Bu tel nosunun yazılışı: dört yüz kırk dört – bir – yüz

444 11 00 olarak sizi çaldıran tel nosunun kim tarafından kullanıldığı bilmek için geri dönüşlera bakabilir, sizin bilginiz mevcutsa diğer kullanıcılara destek olmak için altta ki görüş alanından paylaşabilirsiniz.

4441100 no’su numara kimin üstüne kayıtlı?

Nasıl dolandırıyorlar?

1- Bilmediğiniz numaralardan arayıp size kendini “gazeteci” gibi tanıtıp sizden para isteyenlere, adınızın illegal işler listesine karıştığına konusunda şeyler söyleyenlere inanmayınız. Polis gibi kişiler gizlenmiş no’dan aramazlar. Daha doğrusu genel itibari ile aramazlar genelde adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik isteyiniz)

2- Yabancı numaradan arayıp: “banka hesabınızdan başka birine eft yapılmış bilginiz var mı? şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor” gibi cümleler ile sizi aklınızı çelmeye çalışanlara karşı Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle birliktedahili olarak şu firmadan tv aboneliği de tanımlanmış lakin kurulmamış. Bunu da kuralım mı gibi sözlere kulak vermeyiniz.

4- Sizi kısa kısa çaldırıp kapatan numaraları geri aramayınız. Amaçları zaten sizin onları geri aramanız.

4441100 numarası kimin?

İşte sizin gibi arananlardan sizi arayan telefon numarası için 4441100 hakkında ki geri dönüşlerı…

Değerlendirme mevcut değilse siz altta bulunan yorum bölümünden lütfen yazınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir