1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4440889 numara kime ait, arayan kim?

4440889 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizi de 4440889 nosu arıyor ise burada telefon numaranızı çeviren telefon nosunun sahibinin kim olduğuna ilişikin değerlendirmeler bulunuyorsa alt bölğümden inceleyebilirsiniz.

Bu telefon nosunun yazılışı: dört yüz kırk dört – sıfır – sekiz yüz seksen dokuz

444 08 89 olarak sizi arayıp kapatan telefon nosunun kime ait olduğunu öğrenmek için görüşlera okuyabilir, sizin bilginiz mevcutsa diğer kullanıcılara yardımcı olmak için aşağıda ki yorum alanından paylaşabilirsiniz.

4440889 Numarası numara kimin üstüne kayıtlı?

Dolandırıcıların en büyük taktikleri neler??

1- Yabancı numaralardan arayıp size kendini “Devlet görevlisi” gibi tanıtan sizden para isteyenlere, adınızın kötü işler listesine karıştığına ilişikin şeyler söyleyenlere itibar etmeyiniz Asker gibi kişiler özel numaradan aramazlar. Daha doğrusu hiç aramazlar genel olarak adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik isteyiniz)

2- Daha önce karşılaşmadığınız numaradan arayıp: “banka hesabınızdan başka birine eft yapılmış bilginiz var mı? şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor” gibi cümleler ile sizi aklınızı çelmeye çalışanlara karşı şüpheci olunuz. Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle beraber şu firmadan tv aboneliği de mevcut ancak kurulmamış. Bunu da kuralım mı gibi sözlere kanmayınız.

4- Sizi az az çaldırıp kapatan numaraları geri çaldırmayınız. Amaçları büyük olasılıkla sizin onları geri aramanız.

4440889 numarasının arama sebebi nedir?

İşte önceden aranmış olan insanlardan sizi arayan telefon numarası olan 4440889 hakkında ki görüşleri

Yorum yoksa siz aşağıdaki yorum alanından lütfen yazınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir