1. Anasayfa
  2. Numara kimin

4440406 numara kime ait, arayan kim?

4440406 numara kime ait, arayan kim?
08504841033 numara kime ait, arayan kim?

Sizleri de 4440406 no’su aramaktaysa burada telefon numaranızı çeviren sizi kimin aradığına konusunda değerlendirmeler bulunuyorsa alt bölğümden inceleyebilirsiniz.

Bu tel no’nun yazılışı: dört yüz kırk dört – sıfır – dört yüz altı

444 04 06 olarak sizleri arayan tel no’nun neden aradığını öğrenmek için değerlendirmelera okuyabilir, eğer biliyorsanız diğer kullanıcılara destek olmak için altta ki yorum bölümünden paylaşabilirsiniz.

4440406 no’su numara kimin üstüne kayıtlı?

Dolandıranların en büyük taktikleri ne?

1- Bilmediğiniz numaralardan arayıp size kendini “Bankacı” gibi tanıtıp sizden para isteyenlere, adınızın terör örgütü listesine karıştığına konusunda şeyler söyleyenlere kulak vermeyiniz. Asker gibi kişiler gizlenmiş no’dan aramazlar. Daha doğrusu pek aramazlar genelde adresinize gelirler. (Gelirlerse de kimlik sorunuz)

2- Aşina olmadığınız numaradan arayıp: “banka hesabınızdan başka kişilere eft yapılmış bilginiz var mı? şifrenizi değiştirmeniz gerekiyor” gibi cümleler ile sizi aklınızı çelmeye çalışanlara karşı uyarnık olunuz. Bankalar özel numaradan, şahsi numaradan aramazlar.

3- İnternet aboneliğinizle beraber bu işyerinden tv aboneliği de tanımlanmış ama kurulmamış. Bunu da gibi sözlere inanmayınız.

4- Sizi ufak ufak çaldırıp kapatan numaraları geri aramayınız. Amaçları zaten sizin onları geri aramanız.

4440406 numarası kimin?

İşte sizin gibi arananlardan sizi arayan tel no olan 4440406 için atılan değerlendirmeler…

Yorum yoksa siz altta bulunan yorum alanından lütfen yazınız.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir