1. Anasayfa
  2. Bim Aktüel

Bim Trt Çocuk Sürpriz Kutusu fiyatı – 18 Ekim Cuma 2022

Bim Trt Çocuk  Sürpriz  Kutusu   fiyatı – 18 Ekim Cuma 2022

Bim aktüel ürünlerinde 18 Ekim Cuma Cuma 2022 Aktüel kataloğunda Trt Çocuk Sürpriz Kutusu ürünü için fiyat ve diğer detaylar aşağıda yer alıyor…

Bim 18 Ekim Cuma Cuma Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 18 Ekim Cuma Cuma Aktüel mamullerinden biri de Trt Çocuk Sürpriz Kutusu .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Trt Çocuk Sürpriz Kutusu ürününü gerçekten de ucuza mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile karşılaştırın.

Trt Çocuk Sürpriz Kutusu Bim’de kaç para?

Aradığınız #Trt #Çocuk #Sürpriz #Kutusu ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 39,50 TL

Tarih: 2022-11-01 16:50:30

Trt Çocuk Sürpriz Kutusu detayları:
  Her bir paket 4 farklı etkinlik içermektedir

Bim aktüels


a101 aktüel

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylelikle geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve gelecek haftanın Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Trt Çocuk Sürpriz Kutusu tam olarak 18 Ekim Cuma Cuma tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin limitli olarak mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim saat kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri sabah ne zaman açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaçta kapanıyor?

Bim marketler zinciri akşam ne zaman kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim neyin kısaltmasıdır?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için Bim’e uygun büyük bir dükkanınızın olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer kiralayabilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim bayilik sağlamıyor, marketleri sadece kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir