1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm fiyatı – 2024

Bim Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm   fiyatı – 2024

Bim aktüel ürünlerinde Uygulamaya Özel Aktüel kataloğunda Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm ürünü için fiyat ve diğer detaylar aşağıda yer alıyor…

Bim Uygulamaya Özel Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Uygulamaya Özel Aktüel öğelerinden biri de Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm .

Hep uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm ürününü gerçekten de uygun fiyata mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Terre #DHermes #Eau #Intense #Vetiver #Edp #Erkek #Parfüm ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 3.999,00 TL

Tarih: 2024-04-09 22:59:46

Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm detayları:

Sichuan biberinin ve yeşil bergamotun canlılığı ile
karışan güve otunun gücü.
Terre’e başlangıcından beri kök salmış olan vetiver bu
yeni yaratının son noktası. Terre’in baştan beri var olan odunsu ve mineral
dengesi bitkisel bir odunsuluğa dönüşüyor.

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve gelecek haftanın Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Terre DHermes Eau Intense Vetiver Edp 100 ml Erkek Parfüm tam olarak Uygulamaya Özel tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından satın alabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin çok çabuk tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim uygulamaya özel ürünler nedir?

Bim tarafından sadece Bim akıllı telefon aplikasyonu tarafından satın alınabilen ürünler, Bim Uygulamaya Özel ürünler olarak açıklanmaktadır. Bu ürünleri sahip olabilmek için Bim tarafından mobil cihazlar için kullanıma sunulan mobil uygulamayı telefonunuza indirerek ürünleri satın alabilirsiniz.

Bim kaç gibi açılıyor?

Bim marketler zinciri kaç gibi açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaçta kapanıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim neyin kısaltmasıdır?

Bim marketlerinin tam olarak açılımı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için kiralık bir dükkanınızın olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer kiralayabilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Uzun lafın kısası Bim franchise vermemektedir, marketleri sadece kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir