
Bim aktüel ürünlerinde 10 Mart Cuma 2023 Aktüel kataloğunda Saklama Kabı ürünü için fiyat ve diğer ayrıntılar burada yer alıyor…
Bim 10 Mart Cuma 2023 Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 10 Mart Cuma 2023 Aktüel ürünlerinden biri de Saklama Kabı .
Hep uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Saklama Kabı ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.
Saklama Kabı Bim’de kaç para?
Aradığınız #Saklama #Kabı ürünü için işte detaylar…
Fiyat: 13,50 TL
Tarih: 2023-03-07 11:43:33
Saklama Kabı detayları:
Bim Aktüel Yerliteknoloji’de
Bim aktüel ürünlerini sürekli takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.
geçen haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.
Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?
Bim aktüel ürünlerinden Saklama Kabı tam olarak 10 Mart Cuma 2023 tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.
Ancak Bim Aktüel ürünlerinin limitli olarak mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin çok çabuk tükenebildiğini unutmayın. İşte bu sebeple çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.
Bim saat kaçta açılıyor?
Bim marketler zinciri sabah ne zaman açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.
Bim akşam kaçta kapatılmakta?
Bim marketler zinciri akşam ne zaman kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kapatılmaktadır.
Bim neyin kısaltmasıdır?
Bim marketlerinin tam olarak açılımı Birleşik Mağazalar olarak bilinmektekdir.
Bim açabilir miyim?
Bim market açabilmek için kiralik bir iş yerinizin olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer gösterebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Diğer bir değişle Bim bayilik vermiyor, marketleri yalnızca kendi açıyor.