1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Pembe Pudra Şekeri 2×15 g fiyatı – 23 nisan 2024

Bim Pembe  Pudra Şekeri   2×15 g fiyatı – 23 nisan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 23 Nisan Salı kataloğunda Pembe Pudra Şekeri 2×15 g ürünü için fiyat ve diğer detaylar altta bulmak mümkün…

Bim 23 Nisan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 23 Nisan Aktüel ürünlerinden biri de 2×15 g Pembe Pudra Şekeri .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Pembe Pudra Şekeri ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Pembe Pudra Şekeri Bim’de kaç para?

Aradığınız #Pembe #Pudra #Şekeri ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 6,75 TL

Tarih: 2024-04-19 11:31:39

Pembe Pudra Şekeri detayları:
2×15 g

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini mutlaka takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Pembe Pudra Şekeri 2×15 g tam olarak ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin limitli olarak mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin çok çabuk tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim saat kaçta kapatılıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kapatılmaktadır.

Bim uzun adı nedir?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim mağazası açmak için ne gerekiyor?

Bim market açabilmek için kiralık bir dükkanınızın olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Diğer bir değişle Bim franchise vermemektedir, marketleri yalnızca kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir