1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Pastacı Kreması 156 g fiyatı – 23 nisan 2024

Bim Pastacı  Kreması   156 g fiyatı – 23 nisan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 23 Nisan Salı kataloğunda Pastacı Kreması 156 g ürünü için fiyat ve diğer detaylar burada yer alıyor…

Bim 23 Nisan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 23 Nisan Aktüel mamullerinden biri de 156 g Pastacı Kreması .

Her zaman uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Pastacı Kreması ürününü gerçekten de uygun fiyata mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile karşılaştırın.

Pastacı Kreması Bim’de kaç para?

Fiyatını bilmek istediğiniz #Pastacı #Kreması ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 16,75 TL

Tarih: 2024-04-19 09:21:48

Pastacı Kreması detayları:
156 g

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sürekli takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylece geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Pastacı Kreması 156 g tam olarak ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından temin edebilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin limitli olarak mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim kaç gibi açılıyor?

Bim marketler zinciri sabah kaçta açılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaç gibi kapanıyor?

Bim marketler zinciri akşam kaçta kapatılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kapatılmaktadır.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için Bim’e uygun büyük bir dükkanınızın olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer önerebilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim bayilik sağlamıyor, marketleri sadece kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir