1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker 500 gram fiyatı – Bayram 2024

Bim Meyve Sulu  Karışık  Yumuşak Şeker   500 gram  fiyatı – Bayram 2024

Bim aktüel ürünlerinde 2024 Bayram özel kataloğunda Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker 500 gram ürünü için fiyat ve diğer detaylar aşağıda bulmak mümkün…

Bim 2024 Bayram Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Ramazan Bayramı özel Aktüel öğelerinden biri de 500 gram Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker .

Hep uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker Bim’de kaç para?

Aradığınız #Meyve #Sulu #Karışık #Yumuşak #Şeker ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 59,50 TL

Tarih: 2024-04-06 03:09:59

Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker detayları:
500 gram

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini mutlaka takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Meyve Sulu Karışık Yumuşak Şeker 500 gram tam olarak 2024 Ramazan bayramı özel fiyatları ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin limitli olarak mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim sabah ne zaman açılıyor?

Bim marketler zinciri sabah kaçta açılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim akşam ne zaman kapatılıyor?

Bim marketler zinciri akşam kaçta kapatılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin uzun adı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim herkes açabilir mi?

Bim market açabilmek için kiralık bir yerinizin olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer önerebilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Diğer bir değişle Bim franchise sağlamıyor, marketleri yalnızca kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir