1. Anasayfa
  2. Bim Aktüel

Bim Lisanslı Pipetli Bardak fiyatı – 18 Ekim Cuma 2022

Bim Lisanslı Pipetli Bardak   fiyatı – 18 Ekim Cuma 2022

Bim aktüel ürünlerinde 18 Ekim Cuma Cuma 2022 Aktüel kataloğunda Lisanslı Pipetli Bardak ürünü için fiyat ve diğer bilgiler altta yer alıyor…

Bim 18 Ekim Cuma Cuma Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ekstra indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 18 Ekim Cuma Cuma Aktüel ürünlerinden biri de Lisanslı Pipetli Bardak .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Lisanslı Pipetli Bardak ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile karşılaştırın.

Lisanslı Pipetli Bardak Bim’de kaç para?

Aradığınız #Lisanslı #Pipetli #Bardak ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 15,00 TL

Tarih: 2022-11-01 13:35:41

Lisanslı Pipetli Bardak detayları:


Bim aktüels


a101 aktüel

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini mutlaka takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylelikle geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini kolayca takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Lisanslı Pipetli Bardak tam olarak 18 Ekim Cuma Cuma tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından satın alabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin seri bir şekilde tükenebildiğini unutmayın. İşte bu sebeple çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri sabah ne zaman açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim saat kaçta kapatılıyor?

Bim marketler zinciri kaçta kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin bilinmeyen uzun adı Birleşik Mağazalar olarak anılmaktadır.

Bim herkes açabilir mi?

Bim market açabilmek için kiralik bir iş yerinizin olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Diğer bir değişle Bim bayilik vermemektedir, marketleri sadece kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir