1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem 50 ml fiyatı – 23 nisan 2024

Bim Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem   50 ml  fiyatı – 23 nisan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 23 Nisan Salı kataloğunda Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem 50 ml ürünü için fiyat ve diğer ayrıntılar burada bulmak mümkün…

Bim 23 Nisan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 23 Nisan Aktüel ürünlerinden biri de 50 ml Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem .

Her zaman uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Kırışıklık #Karşıtı #Nemlendirici #Krem ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 109,00 TL

Tarih: 2024-04-16 02:48:23

Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem detayları:
50 ml Gündüz bakım kremi

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sürekli takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve önümüzde ki haftanın Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Kırışıklık Karşıtı Nemlendirici Krem 50 ml tam olarak ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin az miktarda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. İşte bu sebeple çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim saat kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri kaç gibi açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaçta kapanıyor?

Bim marketler zinciri akşam kaçta kapatılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kapatılmaktadır.

Bim neyin kısaltmasıdır?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak bilinmektekdir.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için kiralik bir iş yerinizin olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer gösterebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Uzun lafın kısası Bim bayilik vermemektedir, marketleri yalnızca kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir