1. Anasayfa
  2. Bim Aktüel

Bim Kibrit 10’lu fiyatı – 31 Mayıs Salı Aktüel 2022

Bim Kibrit  10’lu fiyatı – 31 Mayıs Salı Aktüel 2022

Bim aktüel ürünlerinde 31 Mayıs Aktüel kataloğunda Kibrit 10’lu ürünü için fiyat ve diğer ayrıntılar altta yer alıyor…

Bim 31 Mayıs Salı Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan standart fiyattan daha düşük fiyat kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 31 Mayıs Aktüel mamullerinden biri de 10’lu Kibrit .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Kibrit ürününü gerçekten de uyguna mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

Kibrit Bim’de kaç para?

Fiyatını bilmek istediğiniz #Kibrit ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 8,90 TL

Tarih: 2022-05-27 00:30:10

Kibrit detayları:
10’lu10’lu

Bim aktüels


a101 aktüel

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylelikle geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, içinde bulunduğumuz haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Kibrit 10’lu tam olarak 31 Mayıs tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından satın alabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin az miktarda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu nedenle çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim saat kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri kaç gibi açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim akşam kaçta kapatılmakta?

Bim marketler zinciri kaçta kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da müşteri alımını durdurmaktadır.

Bim uzun adı nedir?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak resmi adı tescillenmiştir.

Bim herkes açabilir mi?

Bim market açabilmek için kiralık bir yerinizin olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Özetle Bim franchise vermemektedir, marketleri yalnızca kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir