1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu fiyatı – 2024

Bim Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu   fiyatı – 2024

Bim aktüel ürünlerinde Uygulamaya Özel Aktüel kataloğunda Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu ürünü için fiyat ve diğer ayrıntılar altta bulmak mümkün…

Bim Uygulamaya Özel Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ayrıca indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre Uygulamaya Özel Aktüel mamullerinden biri de Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu ürününü gerçekten de uygun fiyata mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu Bim’de kaç para?

Merak ettiğiniz #Iphone #512GB #Cep #Telefonu ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 66.500,00 TL

Tarih: 2024-05-07 11:50:17

Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu detayları:

Ekran
Boyutu:6.7 İnç Dahili Depolama:512 GB Bellek (RAM):6 GB Batarya
Kapasitesi (Tipik):4383 mAh 5G:Var Ekran Boyutu 6.7 İnç Ekran
Teknolojisi OLED Ekran Çözünürlüğü 1290×2796 (FHD+) Piksel Yonga Seti
(Chipset) Apple A16 Bionic CPU Frekansı 3.46 GHz CPU Çekirdeği 6
Çekirdek Kamera Çözünürlüğü 48 MPİkinci Arka Kamera Varİkinci Arka
Kamera Çözünürlüğü 12 MP Ön Kamera Çözünürlüğü 12 MP Kutu İçeriği
SIM Çıkartma İğnesi USB Kablosu (Type-C’den Type-C’ye)
2
yıl Apple Türkiye Garantili

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylece geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Iphone 15 Plus 512GB Cep Telefonu tam olarak Uygulamaya Özel tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından temin edebilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin çok çabuk tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim uygulamaya özel ürünler nedir?

Bim tarafından sadece Bim mobil app tarafından satın alınabilen ürünler, Bim Uygulamaya Özel ürünler olarak dile getirilmektedir. Bu ürünleri sahip olabilmek için Bim tarafından mobil cihazlar için kullanıma sunulan mobil uygulamayı mobil uygulama uyumlu bilgisayarınıza indirerek ürünleri satın alabilirsiniz.

Bim saat kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaçta kapanıyor?

Bim marketler zinciri akşam kaçta kapatılmakta? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim açılımı nedir?

Bim marketlerinin tam adı Birleşik Mağazalar olarak bilinmektekdir.

Bim herkes açabilir mi?

Bim market açabilmek için Bim’e uygun büyük bir dükkanınızın olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Diğer bir değişle Bim bayilik vermemektedir, marketleri yalnızca kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir