1. Anasayfa
  2. Aktüel

Bim Bambu Çubuklu Oda Kokusu 100 ml fiyatı – 23 nisan 2024

Bim Bambu Çubuklu Oda Kokusu   100 ml fiyatı – 23 nisan 2024

Bim aktüel ürünlerinde 23 Nisan Salı kataloğunda Bambu Çubuklu Oda Kokusu 100 ml ürünü için fiyat ve diğer detaylar aşağıda bulmak mümkün…

Bim 23 Nisan Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ayrıca indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 23 Nisan Aktüel ürünlerinden biri de 100 ml Bambu Çubuklu Oda Kokusu .

Büyük oranda uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim Bambu Çubuklu Oda Kokusu ürününü gerçekten de ucuza mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyas yapın.

Bambu Çubuklu Oda Kokusu Bim’de kaç para?

Aradığınız #Bambu #Çubuklu #Oda #Kokusu ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 49,50 TL

Tarih: 2024-04-15 23:04:18

Bambu Çubuklu Oda Kokusu detayları:
100 ml

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini sık sık takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylece geçen haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden Bambu Çubuklu Oda Kokusu 100 ml tam olarak ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin sınırlı sayıda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin seri bir şekilde tükenebildiğini unutmayın. İşte bu sebeple çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden daha evvel giderek kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah erkenden Bim mağazalarına gitmenizi tavsiye ederiz.

Bim kaçta açılıyor?

Bim marketler zinciri kaçta açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaç gibi kapanıyor?

Bim marketler zinciri kaçta kapanıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kapatılmaktadır.

Bim uzun adı nedir?

Bim marketlerinin uzun adı Birleşik Mağazalar olarak bilinmektekdir.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için Bim’e uygun büyük bir dükkanınızın olması elzemdir. Siz Bim’e sadece yer teşvik edebilirsiniz. yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Uzun lafın kısası Bim bayilik vermiyor, marketleri sadece kendi açıyor.

  • Uyarı: fiyatlandırma; yukarıda yazan ilgili tarihte ki fiyatı bildirir. Bu yazıyı okuduğunuz tarihte ki fiyat farklı olabilir. Oluşabilecek farklılıktan dolayı doğabilecek sorunlardan yerliteknoloji.net hiç bir sorumluluk kabul etmez.
  • E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir