1. Anasayfa
  2. Bim Aktüel

Bim 2’li Puzzle fiyatı – 18 Ekim Cuma 2022

Bim 2’li Puzzle   fiyatı – 18 Ekim Cuma 2022

Bim aktüel ürünlerinde 18 Ekim Cuma Cuma 2022 Aktüel kataloğunda 2’li Puzzle ürünü için fiyat ve diğer detaylar aşağıda yer alıyor…

Bim 18 Ekim Cuma Cuma Aktüel ürünler, Bim tarafından her hafta yapılan ayrıca indirim kampanyaları Bim Aktüel adı altında bir kampanya, indirim broşürü ile tanıtılıyor. Buna göre 18 Ekim Cuma Cuma Aktüel mamullerinden biri de 2’li Puzzle .

Hep uygun fiyata ürün sattığını dile getiren Bim 2’li Puzzle ürününü gerçekten de uygun fiyata mı satıyor? işte fiyatları görün, diğer mağazalar ile kıyaslayın.

2’li Puzzle Bim’de kaç para?

Aradığınız #2li #Puzzle ürünü için işte detaylar…

Fiyat: 32,50 TL

Tarih: 2022-11-01 17:29:31

2’li Puzzle detayları:


Bim aktüels


a101 aktüel

Bim Aktüel Yerliteknoloji’de

Bim aktüel ürünlerini mutlaka takip etmek ve indirime giren ürünleri kaçırmak istemiyorsanız yerliteknoloji Bim aktüel sayfasını favorilerinize ekleyebilirsiniz.

Böylece geçtiğimiz haftanın aktüel ürünleri, bu haftanın Bim aktüel ürünleri ve gelecek haftanın Bim aktüel ürünlerini kolaylıkla takip edebilirsiniz.

Bim Aktüel Ürünlerini Nasıl alabilirim?

Bim aktüel ürünlerinden 2’li Puzzle tam olarak 18 Ekim Cuma Cuma tarihi itibari ile Tüm Türkiye’de ki binlerce Bim mağazasından sahip olabilirsiniz.

Ancak Bim Aktüel ürünlerinin az miktarda mağazalara geldiğini ve popüler ürünlerin hızlı bir ivmeyle tükenebildiğini unutmayın. Bu yüzden çok beklediğiniz bir ürün varsa aktüel tarihinden önce gidip kontrol etmenizi eğer ürün gelmemişse aynı gün sabah er saatlerde Bim mağazalarına gitmenizi önermekteyiz.

Bim sabah ne zaman açılıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta açılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak sabah 09:00’da açılmaktadır.

Bim kaçta kapanıyor?

Bim marketler zinciri saat kaçta kapatılıyor? diye merak ediyorsanız, Bim genel olarak akşamları 21:00’da kepenk indirmektedir.

Bim anlamı nedir?

Bim marketlerinin bilinmeyen uzun adı Birleşik Mağazalar olarak bilinmektekdir.

Bim açabilir miyim?

Bim market açabilmek için kiralık bir yerinizin olması gerekiyor. Siz Bim’e sadece yer kiralayabilirsiniz yani Bim yönetimi dışında kimse Bim market açamaz. Kısacası Bim franchise sağlamıyor, marketleri sadece kendi açıyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir